lista castigatori concurs joaca loto iphone 15 pro 2024

Anunțarea câștigătorilor concursului Joaca Loto si ai șansa la un iPhone 15 Pro se va realiza prin publicarea acestora pe platformele web, social media joaca.loto.ro sau in aplicația de mobil Joaca Loto in termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data validării tuturor câștigătorilor.

Premiile vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de către aceștia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior încheieri procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor. In momentul livrării premiului se va semna un proces verbal de predare primire a premiului.

Cum participi la concurs

Pentru înscrierea valida in Campanie este necesara îndeplinirea cumulativa a următoarelor condiții:

a) Participantul trebuie sa aiba drept de înscriere potrivit prevederilor regulamentului

b) Participantul trebuie sa aiba un cont de utilizator validat conform procedurilor joacaloto.ro înainte sau dupa începerea Campaniei, aplicabil si in cazul in care achiziția este făcut din aplicata de mobil.

c) Participantul trebuie sa achiziționeze prin intermediul platformei https://joacaloto.ro sau
aplicației de mobil Joaca Loto (disponibila in App Store) minim un produs participant in perioada Campaniei la unul din jocurile: 6/49, 5/40 si Joker din luna aprilie 2024, iar plata produsului participant sa fie validata, acceptata si confirmata pana la data de încheieri a campaniei, respectiv 28.04.2024, ora 15:30:00.

Ce premii câștigi la concurs

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 2 telefoane mobile Apple iPhone 15 Pro 512 GB 5G.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în perioada 29 – 30 aprilie 2024

Câștigătorii premiilor oferite in cadrul concursului nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau înlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/ parametrilor premiilor castigate.