Concurs Zahăr Bod – Câștigă Frigidere Vestel Retro până pe 31 mai 2024

lista castigatori concurs zahar bod 2024 frigidere

Participanții care au fost desemnați câștigători la concursul Zahăr Bod „Gustul dulce, mult aduce” 2024 vor fi contactați, în primul pas, prin comentariu la postare, prin intermediul paginii de Facebook Zahăr Bod, pentru a li se solicita numele complet, adresa de domiciliu și numărul de telefon pentru reverificare cu datele care au fost înregistrate pe site-ul www.zaharbod.ro, urmând ca acesta să răspundă prin mesaj privat în maximum 2 zile de la momentul contactării (prin mesaj privat transmis pe contul personal de Facebook).

În data de 06.06.2024 se va efectua tragerea la sorți și se vor desemna câștigătorii din toate înscrierile valide primite în perioada 05 Aprilie 2024 – 31 Mai 2024. În cadrul tragerii la sorți se vor extrage aleatoriu 50 de câștigători pentru premiile loteriei online.

Participanții care au fost desemnați câștigători ai concursului Zahăr Bod vor fi etichetați în postarea de Campanie de pe canalul de Social Media (Facebook) pe paginile Zahăr Bod / Mihaela Neagu, în perioada 06.06 – 07.06.2024.

lista castigatori concurs zahar bod 2024 frigidere

Cum participi la concursul „Gustul dulce, mult aduce” 2024

Fiecare client care achiziționează din supermarketuri sau magazine, la nivel național, minim 3 pachete de zahăr BOD sau BUB / cutii de zahăr BOD plicuri / pachete de zahăr BOD brun (în orice combinație), va primi în baza bonului fiscal dreptul de a se înscrie, înregistrându-se cu datele personale și seria bonului care face dovada achiziției celor 3 produse marca BOD, în pagina de concurs special creată pe site-ul www.zaharbod.ro

Participantul trebuie să acceseze pagina de Facebook Mihaela Neagu (CEO Best Achiziții SRL) și să apese butonul FOLLOW / URMĂREȘTE pentru a fi conectat cu noutăți cu privire la activitățile BEST ACHIZIȚII SRL.

Participantul trebuie să acceseze oricare dintre aceste două pagini de Facebook menționate mai sus și să dea SHARE / DISTRIBUIE la postarea despre campania „Gustul dulce, mult aduce” pe contul personal de Facebook.

Ce premii poți câștiga 

Cele 50 de premii oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale sunt:

•  10 X Frigider static Vestel RETRO SC32211 – roșu, în valoare nominală de 4.300 lei

• 10 X Toaster Vestel RETRO T7000 – roz, în valoare nominală de 603 lei

• 10 X Prăjitor de pâine Vestel RETRO – roz, în valoare nominală de 370 lei

•  10 X Blender Vestel Mix & Go – roz, în valoare nominală de 345 lei

• 10 X Smartwatch, în valoare nominală de 306 lei

Postat în: 2024-04-08