castiga 50000 euro la concursul vopsea lavabila sticky 2024

Publicarea numelor potențialilor câștigători ai concursului ”Câștigă noi începuturi cu premiile Sticky” 2024 și a rezervelor extrase va fi efectuată pe site-ul sticky.ro după expirarea perioadei promoției 31 iulie 2024.

După expirarea unui termen de 3 zile lucrătoare de la data anunțării publice a câștigătorilor organizatorul nu va mai lua în considerare nicio contestație.

Pentru premiile constând în cele 66 de pachete de produse Sticky câștigătorii validați vor primi produsele în unitatea pe care au menționat-o în procesul de validare în maxim 15 zile lucrătoare de la data validării.

Câștigătorul Marelui Premiu constând într-un apartament / casă în valoare de 50000 euro sau contravaloarea în bani a premiului se va prezenta la locul indicat de reprezentanții EVOLOR SRL în vederea îndeplinirii formalităților privind predarea Marelui Premiu.

Cum participi la concursul ”Câștigă noi începuturi cu premiile Sticky”

Cumpără orice produs promoțional Sticky (vopsele lavabile, tencuială, emailuri, lacuri) și înscrie codul unic de pe sticker-ul lipit pe ambalaj împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale.

Ce premii poți să câștigi

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 66 de pachete cu vopsea lavabilă Sticky pentru reîmprospătarea întregii case sau 50.000 euro pentru o casă nouă.

Săptămânal, în fiecare zi de marți, vor fi acordate prin tragere la sorți câte 3 pachete cu vopsea lavabilă Sticky.

Fiecare pachet cu vopsea lavabilă Sticky oferit ca premiu conține: 

• vopsea Sticky A-Klass Antimucegai 15l + amorsă Sticky rezistentă la mucegai 4l,
• vopsea Sticky baie & bucătărie 8.5l + amorsă Sticky rezistentă la mucegai 4l.

Marele Premiu se va acorda prin tragere la sorți dintre toate înscrierile valide și necâștigătoare de alte premii realizate pe toată durata concursului.

Marele Premiu constă într-un apartament sau casă în valoare de 50000 euro sau contravaloare în bani a premiului, imobil situat în orice localitate din România, fără restricții în ceea ce privește numărul de camere sau tipul locuinței.

Postat în: 2024-04-01
Categorie: Concurs cu bani