lista castigatori concurs pufuletii star si mega image 2024 consola playstation

Îți place să ronțăi pufuleți? Atunci află că poți Dă start la ronțăială și să câștigi cu pufuleții STAR în perioada 25.04.2024 – 22.05.2024 o consolă PlayStation 5 Slim sau unul din premiile zilnice constând în rucsacuri termoizolante pentru picnic.

Extragere câștigatorilor concursului pufuleții Star și a premiilor câștigate se va face în maxim 10 lucrătoare de la încheierea campaniei. Premiile se vor trimite prin curier după finalizarea câștigătorilor în maxim 90 de zile la adresa de livrare comunicată la înscrierea în concurs.

Lista completă cu numele câștigătorilor și a premiilor câștigate va fi făcută public online pe www.pepsicosmiles.ro în maxim 30 de zile lucrătoare de la validare finală a acestora.

Cum participi la concursul Pufuleții Star

Cumpără din magazinele Mega Image detaliate în Regulamentul Campaniei minimum o pungă de Star, înscrie poza bonului fiscal mai jos și poți câștiga la finalul campaniei, prin tragere la sorți, una dintre cele patru console de joc cu extra controller sau unul dintre cele 28 de seturi pentru picnic. În cadrul promoției sunt acordate în total 32 de premii.

lista castigatori concurs pufuletii star si mega image 2024 consola playstation

Un participant identificat prin numărul de telefon are dreptul la maxim 5 înscrieri pe zi și are posibilitatea de a câștiga un premiu prin tragere la sorți pe campanie.

Ce premii se pot câștiga la tombola cu premii Dă start la ronțăială și să câștigi cu pufuleții STAR

• 4 x Consolă Playstation 5 (PS5) Slim, 1TB SSD, D-Chassis + Extra controller

• 32 x Rucsac termoizolant pentru picnic care cuprinde 6 tacâmuri de oțel inoxidabil, 2 farfurii, 2 pahare din PS și 1 tirbușon, personalizat cu logo STAR alb

Câștigătorii premiilor oferite la concursul Star nu au posibilitatea de a solicita înlocuirea acestora cu alte bunuri sau schimbarea caracteristicilor premiilor câștigate.

Un concurs super OK, cu toate că este greu să ronțăi pufuleții STAR și în același timp să te joci pe PlayStation! Ne place că regulamentul promoției prevede achiziționarea unui singur produs, chiar dacă dintr-un magazin Mega Image (dar să fim sinceri fiecare avem unul lângă noi), iar premiile sunt atractive, chiar și un rucsac de picnic poate fi extrem de util!

INTRĂ ÎN CONCURS