câștigă un telefon iphone 15 de ziua ta cu cardul star forte

Tragerile la sorți ale câștigătorilor telefoanelor iPhone 15 din cadrul concursului Un motiv de bucurie de ziua ta de la Banca Transilvania (desfășurat în perioada 16 aprilie – 31 decembrie 2024) vor fi organizate în termen de maxim 20 zile lucrătoare de la ultima zi a fiecărei luni de campanie.

Folosește cardul tău de credit Mastercard BT – Star Forte la cumpărături de minim 500 de lei în luna în care te-ai născut și poți câștiga unul dintre cele 72 telefoane mobile Apple iPhone 15 256GB 5G.

Premiile vor fi acordate după încheierea fiecărei luni calendaristice. Banca va verifica plățile efectuate cu cardul de credit Mastercard BT Star, va selecta participanții care îndeplinesc condițiile conform regulamentului și va aloca coduri de identificare pe care le va transmite în vederea tragerii la sorți.

Premiile vor fi trimise pe cheltuiala organizatorului în maxim 20 zile de la data acceptării premiului. Câștigătorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului în bani sau alte bunuri.

câștigă un telefon iphone 15 de ziua ta cu cardul star forte

Beneficii card STAR Forte de la Banca Transilvania

• Cumperi acum ceea ce-ți dorești
• Plătești în rate fără dobândă și fără comisioane
• Nu plătești dobândă dacă depui suma utilizată până în data de 25 a fiecărei luni
• Poți face cumpărături în până la 20.000 de magazine partenere
• Plățile online sau în magazine sunt sigure
• Aduni puncte STAR pe care le poți folosi la cumpărături viitoare
• 1 punct STAR = 1 leu

Pentru posesorii de card BT Star Forte este un concurs interesant. Cine nu iubește să câștige un premiu de ziua sa? Ei bine, dacă ești client al băncii Transilvania, această tombolă cu premii este una de neratat. Pentru cine însă nu e client, atunci depinde dacă are nervii să își schimbe actuala bancă!

INTRĂ ÎN CONCURS