Concurs Cel mai PEPSI 2024. Câștigă 2000 euro până pe 31 mai sau un Rucsac

La concursul Cel mai PEPSI băutor de PEPSI! ce se se desfășoară in perioada 12 Aprilie 2024 – 31 Mai 2024 câștigătorii vor și aleși prin JURIZARE și nu prin tragere la sorți!

Iată deci un concurs cu premii super tari (2000 euro nu e de colo!) la care nu norocul contează ci talentul!

În vederea desemnării potențialilor câștigători ai concursului toate creațiile care îndeplinesc condițiile de înscriere din Regulament și care au fost validate vor fi JURIZATE!

Pentru desemnarea câștigătorilor vor fi avute în vedere următoarele criterii de jurizare:

• Relevanța creației pentru tema campaniei

• Creativitatea creației

• Execuția tehnică

Jurizarea câștigătorilor premiilor principale constând fiecare în suma de 2000 euro și o ședință foto profesională se va face de o comisei formată din 3 jurați, scorul fnal fiind obținut din media celor 3 note acordate de jurați.

Ca să poți participa la tombola PEPSI filmeaza-te cum bei Pepsi în cel mai cool moduri și înscrie, împreuna cu datele personale, un video de cel mult 30 de secunde și maxim 70 MB dimensiune fișier, în formularul de concurs de pe pepsicosmiles.ro

Poți câștiga

– 5 x 2.000 de euro și o ședința foto-video profesionala,

– 30 x rucsac Pepsi, 50 x hanorac Pepsi

Jurizarea premiilor secundare constând în 50 de hanorace și 30 de rucsaci se va face pe toate creațiile înscrise în concursul PEPSI în perioada 10 iunie – 21 iunie 2024.

Creațiile care acumulează cel mai mare scor vor apărea în mediile de comunicare Pepsi; pepsi.ro, pepsicosmiles.ro, canalele de social media – Instagram, Youtubem Facebook, TikTok.

Validarea sau invalidare cîștigătorului unui remiu se realizează în termen de 3 zile lucrătoare de la data transmiterii informațiilor necesare validării. https://pepsicosmiles.ro/celmaipepsiCâștigătorul unui premiu la concursul Pepsi nu poate ceda dreptul asupra premiului unor alte persoane anterior predării acestor premii de către Organizator.