castiga vacante in romania la concursul kinder country

Lista câștigătorilor validați și a premiilor câștigate de aceștia va fișată pe site-ul tombolei www.kinder.com în termen de 30 de zile lucrătoare de al data validării finale a câștigătorilor.

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului Kinder Country Break. care se desfășoară în perioada 15 aprilie – 14 mai 2024 va avea loc în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii concursului Kinder.

Participantul care a fost desemnat câștigător și care s-a înscris în concurs prin intermediu platformei Instagram va fi rugat printr-un mesaj să furnizeze datele necesare conform regulamentului prin intermediul unui mesaj privat transmis către pagina Kinder România în termen de maxim 48 ore.

Cum participi la concurs

Kinder Country, gustarea cu un mix unic de cereale într-o umplutură fină de lapte învelită-n ciocolată, te invită la un Country Break.

castiga vacante in romania la concursul kinder country

Cumpără un produs Kinder Country, fă o poză din locul tău preferat din natură cu Kinder Country în cadru și încarcă poza împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Kinder Country Break sau posteaz-o pe profilul tău personal și public de Instagram sau Facebook cu hashtagul #KinderCountryBreak

Pentru înscrierea valabilă la concursul Kinder Country Break 2024 și pentru a avea șansa de a câștiga unul din premiile acordate în cadrul prezentei campanii, un participant se poate înscrie prin următoarele 3 modalități:

a) înscriere prin intermediul site-ul www.kinder.com secțiunea dedicată tombolei

b) înscriere prin intermediu platformei www.instagram.com

c) înscriere prin intermediul platformei www.facebook.com

Ce premii poți câștiga la concursul Kinder Country Break

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 30 vouchere de vacanță în valoare de 5.000 de lei fiecare pentru un country break în România. Voucherul de vacanță acoperă un pachet de servicii turistice de transport și cazare într-o locație din România, servicii stabilite împreună cu agenția de turism Travelart în valoare de 5000 lei cu TVA inclus.

INTRĂ ÎN CONCURS