câștigători concurs lays televizoare Samsung

Organizatorul va face publice numele câștigătorilor si câștigurile acordate la concursul „Înscrie si poti castiga premii Lay’s!” care se desfășoară până pe 7 mai  în magazinele Auchan vor fi afisate pe site-ul pepsicosmiles.ro/regulamente

Iată un concurs PEPSI la care putem câștiga zilnic, prin tragere la sorți, o minge sau săptămânal, un televizor și care presupune achiziționarea doar a unui singur produs Lay’s participant la tombolă din hypermaket-urile Auchan din toată țara.

Acestea sunt premiile puse în joc în această campanie promoțională

4 x Premiu săptămânal – Televizor SAMSUNG Neo QLED 43QN90C: 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz,
Clasa G (Model 2023)

280 x Premiu zilnic – minge de fotbal Adidas KINGS: Marimea 5, Înveliș 100% TPU. Construcție TSBE fără
cusături, plăcută la atingere. Rezistență garantată la presiune, datorită camerei din cauciuc butilic

câștigători concurs lays televizoare Samsung

Un Participant, identificat prin orice date personale, poate castiga in cadrul Campaniei, cu documente fiscale valide diferite, inscrise in Campanie:

◦ maximum un (1) premiu zilnic;

◦ maximum un (1) premiu saptamana

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor, in bani, de a solicita inlocuirea acestora cu alte bunuri sau schimbarea caracteristicilor premiilor castigate

Cum participi la concurs

Participantii trebuie sa Participantii trebuie sa achizitioneze minimum un (1) produs participant, Lay’s, din Magazinele Participante Auchan pe acelasi document fiscal pentru a putea castiga unui dintre premiile oferite prin tragere la sorti.

Ulterior achiziționării Produselor participante, participantul trebuie sa trimita poza documentului fiscal pentru înscriere in Campanie, prin intermediul website-ul Campanei pepsicosmiles.ro/campanie/lays-ucl/auchan sau selectand campania de pe  pepsicosmiles.ro/campanii, urmând pasii de inscriere în Campanie

Un participant are dreptul la o singura inscriere, pentru acelasi document fiscal. Pentru un document fiscal, un Participant are o singura sansa de castig indiferent de numarul Produselor participante aflate pe documentul fiscal.

Iată un concurs simplu, fără mari bătăi de cap din partea participanților. Putem câștiga un televizor Samsung pe săptămână doar cumpărând o punga de chipsuri din magazinele Auchan. Noi zicem că merită.

PARTICIPĂ LA CONCURS