castigatori concurs vegeta 2024 telefon iphone 15 pro

Numele câștigătorilor concursului Cu Vegeta totul are u gust mai bun care se desfășoară în perioada 15 aprilie – 15 mai 2024 se face online pe site-ul www.vegeta.ro/concurs-cu-premii începând cu 20 mai 2024.

Livrarea premiilor concursului Cu Vegeta totul are u gust mai bun se va face în termen de 40 de zile lucrătoare de la data validări finale a premiului.

Premiile concursului Vegeta sunt următoarele:

• 1 x Telefon iPhone 15 Pro în valoare de 5449 lei

• 15 x Xiaomi Air Fryer în valoare de 332 lei

Premiile din această tombolă Vegeta nu sunt transmisibile și nu pot fi înlocuite.

castigatori concurs vegeta 2024 telefon iphone 15 pro

Cum participi la concurs

Cumpără produse Vegeta si inscrie-te online pe site-ul www.vegeta.ro sau trimite poza bonului fiscal prin Whatsapp la 0730 560 261 si gata!

Participanții sunt obligați să păstreze în original documentul fiscal în baza căruia s-a înscris în tombolă pentru a îndeplini procedura de validare și de acordare a premiilor.

Pentru cei care se înscriu prin WhatsApp în fotografia documentului fiscal trebuie să fie vizibile, lizibile și neechivoce denumirea produselor Vegeta achiziționate, numărul și data documentului și magazinul de unde au fost cumpărate.

Fiecare înscriere efectuată de către un participant garantează acestui o șansă de câștig. Un participant poate câștiga un singur premiu indiferent de numărul de achiziții și / sau de mesaje trimise.

ÎNSCRIE-TE ÎN CONCURS