Câștigă un Scooter Electric la Concursul PEPSI Titan Auchan până pe 7 mai

câștigători concurs pepsi Auchan titan scuter

Premiile tombolei „Pepsi Titan Auchan” desfășurată în perioada 10 – 07.05.2024 constând in Consolă gaming portabilă vor fi trimise câștigătorilor validați in termen de maximum 60 zile lucrătoare de la data tragerii la sorti, la adresa comunicata de castigator in cadrul procesului de validare.

Premiul cel mare al concursului , Scuter electric, va fi acordat castigatorului validat in termen de maximum 90 zile de la data tragerii la sorti, de către reprezentantul Organizatorului, la o adresa din Bucureștii, care va fi comunicata castigatorului după validare.

Organizatorul concursului va face publice numele câștigătorilor si câștigurile acordate prin afișarea acestora pe site-ul pepsicosmiles.ro/regulamente în maximum 30 zile lucrătoare de la validarea acestora.

În perioada 10.04.2024 – 07.05.2024 cumpără minimum un produs din gama Pepsi, Mirinda, 7UP și/sau Mountain Dew din magazinele participante Auchan menționate în Regulamentul Oficial al Campaniei, înscrie bonul și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile campaniei!

Produsele participante la concursul „Pepsi Titan Auchan” sunt toate produsele din gama Pepsi, Mirinda, 7UP și/sau Mountain Dew, indiferent de sortiment si modalitate de ambalare.

Un Participant are dreptul la maximum 5 înscrieri pe zi în concurs. Pentru fiecare înscriere este necesara îndeplinirea Condiției de Participare, respectiv achiziționarea produselor participante din Magazinele Participante.

câștigători concurs pepsi Auchan titan scuter

În cadrul concursului se vor acorda următoarele premii

• 1 x Premiul cel mare – Denumire: Scooter Cf moto ZEEHO AE8S în valoare de 23543 lei

• 4 x Consola de gaming Valve Steam Deck în valoare de 2.680 lei fiecare

Conform producătorului, scuterul electric ZEEHO oferă autonomie intre 120-140 km, atinge viteza maxima de 100 km/ora si are nevoie de doar 2.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 50 km/ora. Bateria poate fi încărcată de 2500 de ori, echivalentul a 300.000 kilometri in utilizare normala. Funcția de încărcare rapida a bateriei permite încărcarea pana la 80% in 2,5 ore.

Iată deci un concurs perfect pentru cei care vor un mijloc de transport ecologic, nepoluant, adică un scuter electric și care în același timp sunt clienții magazinelor Auchan și sunt desigur și băutori de Pepsi, Mirinda etc. Nici consola de jocuri Valve Steam Deck  nu este de neglijat ca și premiu. În mare considerăm că este un concurs cool perfect pentru zilele noastre!

INTRĂ ÎN CONCURSUL PEPSI