lista castigatori concurs nescafe dolce gusto laptop apple macbook air

Amatori de o cafea buna? Ei bine puteți câștiga un laptop Apple MacBook Air 13 cu Nescafe Dolce Gusto la concursul „Ofera-ti experiența din coffee shop la tine acasă!” sau premii în bani constând în 250 lei fiecare, promoție desfășurată in perioada: 24 aprilie 2024 – 21 mai 2024.

V-am atras atenția? Dacă dă, rețineți că numele câștigătorilor și premiilor acordate prin tragere la sorti vor fi publicate pe website-ul Campaniei, www.nestle.ro/campania-nescafe-experienta-coffee-shop-acasa, desigur dupa validarea finala a acestora.

Tragerea la sorti se va realiza in data de 28 mai 2024, pentru premiile aferente perioadei campaniei: 24.04 – 21.05.2024. Premiile din aceasta concurs  Nescafe Dolce Gusto nu sunt transmisibile si nu pot fi înlocuite la cererea castigatorului.

Cum participi la concursul Nescafe Dolce Gusto

Campania este organizata si se desfășoară pe intreg teritoriul României, in conformitate cu prezentul Regulament, in magazinele Auchan de tip hypermarket si supermarket, precum si online pe www.auchan.ro

lista castigatori concurs nescafe dolce gusto laptop apple macbook air

Participanții trebuie sa achiziționeze din magazinele participante, in perioada de desfășurare a Campaniei, Produse Participante in valoare totala de minimum 35  lei  pe același bon fiscal și sa înscrie bonul fiscal in concurs prin WhatsApp, la numărul de telefon 0732.015.555.

Un participant poate castiga maximum un singur premiu din fiecare categorie de premii, indiferent de numarul de achizitii si/sau de mesaje trimise.

Un Participant identificat cu aceleasi date se poate inscrie in concursul „Ofera-ti experiența din coffee shop la tine acasă!”  de maxim 10 ori pe perioada campaniei, fiecare înscriere trebuind sa fie facuta in baza unui bon fiscal diferit.

Ce premii poți câștiga la concurs

Poți câștiga prin tragere la sorți:

• unul dintre cele 33 de premii în bani în valoare de 250 de lei fiecare

• unul dintre cele 3 x ceasuri Apple Watch SE 2

• un laptop Apple MacBook Air 13 M1

PARTICIPĂ LA CONCURSUL NESCAFE DOLCE GUSTO