Câștigă un grătar Broil King Royal la concursul Fragedo Grătar Legendar

câștigători concurs fragedo 2024 gratar legendar

Concursul „Fragedo – #GrătarLegendar” care se desfășoară în perioada 17.04.2024 – 30.06.202 are clar o aroma de vară, de ieșit în natură, la iarbă verde cu prietenii în jurul unui grătar și a unei beri reci.

Numele câștigătorilor și premiile câștigate vor fi publicate online după validarea finală a acestora, online pe site-ul concursului: gratarlegendar.fragedo.ro

Produsele care participă la concursul Fragedo sunt:

1. Mix aripi marinate si carnaciori de pui, tava Fragedo Barbeque

2. Mix aripi pui marinate, tava Fragedo Barbeque

3. Mix pulpa dezosata si aripi marinate, tava Fragedo Barbeque

Pentru a intra în concurs, participantul trebuie să achiziționeze cel putin un Produs Participant, in Perioada Campaniei, sa acceseze website-ul dedicat Campaniei promoționale gratarlegendar.fragedo.ro și să completeze corect formularul de înscriere pus la dispoziție.

Un Participant nu poate înscrie un bon de mai multe ori indiferent ca pe bon se regasesc mai multe produse participante. Un bon înseamnă o sansa de castig indiferent de numărul de produse participante care se regasesc listate pe acel bon.

Se vor acorda un număr total maxim de 66 premii, indiferent de tipul produsului achizitionat.

câștigători concurs fragedo 2024 gratar legendar

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au dreptul de a primi contravaloarea in bani a premiilor oferite prin tragere la sorti sau schimbarea acestora cu alte premii sau alte bunuri sau servicii si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.

Premiile concursului „Fragedo – #GrătarLegendar” sunt:

• 1 x gratar premium pe gaz Broil King Royal 320

• 10 x set de 4 farfurii personalizate Fragedo

• 5 x termometru digital Control 6 pentru gratar

• 20 x set de 2 farfurii personalizate Fragedo

• 20 x set de 12 beri Fragedo & Berero

• 10 x rașnița electrica Giva pentru sare/piper

Evident acesta este un concurs de la Fragedo pentru grataragii inveterați și numai. Chiar dacă ești o persoană care nu iubește carnea, un grătar profesional nu îți strică. Așa că îți poți ruga prietenii să cumpere un produs din cele participante și tu să intri în concurs!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL FRAGEDO