lista castigatori concurs defish 2024 vacanta de 2000 euro

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului DeFish Aventura Italiană care se desfășoară în perioada 21 martie – 5 mai 2024 va avea loc în data de 15 mai 2024 iar rezultatele extragerilor vor fi anunțate după data de 29 mai 2024 după validarea extragerii și a câștigătorilor. Câștigătorul unui premiu nu poate ceda premiul unei alte persoane.

Livrarea premiilor de va face prin curier pentru premiile fizice și online pentru voucherul de vacanță în valoare de 2000 euro numai târziu de 60 zile lucrătoare de la validarea câștigătorilor și anunțarea publică a acestora pe site-ul defis.ro/aventuraitaliana și pe canalele de Facebook si Instagram al brandului DeFish.

Cum participi la concursul DeFish Aventura Italiană 2024

Cumpără orice produs DeFish, conservă sau congelat, înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs din pagina online a campaniei promoționale DeFish – Aventura italiană sau trimite SMS la numărul 3714 (cu tarif normal în toate rețelele de telefonie mobilă) un mesaj cu textul DEFISH urmat de codul bonului fiscal și poți câștiga premii pentru pasionații de gusturi bune.

lista castigatori concurs defish 2024 vacanta de 2000 euro

Găsești produsele DeFish în magazinele: Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan, Mega Image, Remarkt, Selgros, Metro, Real, Freshful.ro, Sezamo.ro. Încearcă întreaga gamă DeFish, de produse congelate sau conserve.

Ce premii poți câștiga la tombola DeFish

Poți câștiga prin tragere la sorți

• unul dintre cele 10 pachete de conserve DeFish (o conservă ficat de cod DeFish, o conservă de ton DeFish, o conservă cocktail de creveți DeFish și un pateu de ton/somon DeFish)

• unul dintre cele 5 trolere de vacanță

• un city break în Italia în valoare de 2.000 de euro.

Un participant la această loterie poate înscrie un singur bon fiscal pe zi pe toată perioada de desfășurare a campaniei promoționale.