Câștigă o mașină Tiguan Hybrid la Concursul Carrefour Act for Good

castigator masina Volkswagen Tiguan Advanced concurs carrefour 2024

Intră în tombola Act for Good și câștigă noul Volkswagen Tiguan Hybrid în perioada 7 aprilie – 7 mai 2024. Anunțarea câștigătorilor mașinii Volkswagen Tiguan Advanced se va realiza prin publicarea în aplicația Carrefour în secțiunea dedicată campaniei, în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data tragerii la sorți.

Tragerea la sorți se va realiza în termen de 10 zile lucrătoare de la data încheierii campaniei și se va organiza la sediul
Mediapost Hit Mail. În cadrul tragerii la sorți se vor extrage un câștigător împreună cu 10 de rezerve pentru premiul ce constă într-un autoturism marca Autoturism Volkswagen Tiguan Advanced.

Cum participi la concursul Act for Good

Campania “Intră în tombola Act for Good și câștigă noul Tiguan Hybrid” se desfășoară exclusiv în cadrul programului de loialitate Act for Good.

castigator masina Volkswagen Tiguan Advanced concurs carrefour 2024

Participanții trebuie să aibă instalată pe telefon aplicația Carrefour, să aibă cont în aplicația Carrefour și să fie înscriși în programul de loialitate Act for Good.

Pentru a participa la Campanie, Participantul trebuie să urmeze etapele următoare:

• Să fie înscriși în programul Act for Good.

• Să acumuleze sau să dețină minimum 5 puncte Act for Good în contul Act for Good din aplicația Carrefour.

• Să acceseze aplicația Carrefour, secțiunea dedicată tombolei Act for Good din pagina start a aplicației și să selecteze butonul “Înscrie-te la tombolă!”

• În momentul în care Participantul selectează butonul “Înscrie-te la tombolă!”, cele 5 puncte Act for Good vor fi retrase automat din contul Act for Good al clientului și acesta va primi mesajul de confirmare pentru înscriere în
Campanie.

• În cadrul Campaniei, un participant se poate înscrie de maxim 20 ori.

• Participanții pot cumula cel mult 20 de șanse, adică se pot înscrie de cel mult 20 de ori. Pentru fiecare înscriere se vor folosi 5 puncte. Pentru claritate, la fiecare 5 puncte utilizate pentru înscriere la tombolă, participanții vor primi o  șansă în plus la tragerea la sorți.

Punctele Act for Good pot fi acordate suplimentar și prin achiziția de produse din categoria reducerilor săptămânale sau a altor oferte în Magazinele Grupului Carrefour.

Cum suntem clienți Carrefour, suntem încântați de acest concurs Act for Good care ne oferă sansa de câștiga o mașină hybrid  de la Volkswagen. Așadar suntem subiectivi în aprecierea acestui concurs și prin urmare nu ne vom ”da cu părerea”!

DESCARCĂ APLICAȚIA CARREFOUR