lista castigatori concurs coca cola combine frigorifice fram 2024

Câștigătorii premiilor constând în combine frigorifice Fram, friteuze cu aer cald Heinner AirFryer sau unul dintre cele 40 seturi ustensile de bucătărie de la concursul Bucură-te de mese delicioase cu premiile Coca Cola (15 aprilie – 26 mai 2024) desfășurat în rețeaua de magazine DTL Market vor fi extrași în decursul a 5 zile lucrătoare de la data finalizării loteriei.

Lista câștigătorilor și a premiilor acordate va fi publicată după validarea acestora online pe site-ul www.cokescan.ro în maxim 30 zile de la validare.

Expedierea premiilor se face în termen de maxim 60 zile lucrătoare de la data validării premiului prin intermediul unei firme de curierat pe cheltuiala organizatorului.

Cum participi la concurs

Cumpără oricare 2 produse Coca Cola, Coca Cola Zero Zahăr, Fanta, Sprite sau Schweppes, în orice combinație, din magazinele DTL Market și înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale:

lista castigatori concurs coca cola combine frigorifice fram 2024

•  în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Bucură-te de mese delicioase cu premiile Coca Cola

• prin WhatsApp la numărul 0758258258

Fiecare înscriere validă efectuată îi conferă participantului 1 șansă de câștig la premiile campaniei indiferent dacă pe bonul fiscal se regăsesc mai mult de 2 produse participante achiziționate.

Ce premii câștigi

Poți câștiga prin tragere la sorți:

• unul dintre cele 40 seturi ustensile de bucătărie în valoare de 119 lei

• una dintre cele 10 friteuze cu aer cald Heinner AirFryer în valoare de 269 lei

• una dintre cele 3 combine frigorifice Fram FC-VRL268RDF+. în valoare de 1505 lei

Premiile acordate nu poate fi înlocuite cu alte premii și nici nu se poate acorda contravaloarea acestora în bani.

Un concurs cu premii foarte OK, o friteuză sau un frigider nou nu poate fi decât un premiu care merită. mai ales dacă din când în când consumi un pahar de Coca Cola sau Fanta. Singurul minus al acestui concurs cu premii este dat de întinderea rețelei de magazine DTL Market, care nu este așa de mare.

ÎNTRĂ ÎN CONCURS