câștigători concurs Whiskas 2024 hrana pentru pisici timp de 1 an

Premiile concursului Wiskas care se desfășoară în perioada 22 aprilie – 16 iunie 2024 vor fi acordate prin tragere la sorți în termen de maxim 5 zile de la încheierea campaniei.

Numele și prenumele câștigătorilor precum premiile câștigate vor fi făcute publice în termen 15 zile lucrătoare de la validare prin publicarea online whiskas.promotiimars.ro

Cum participi la concurs cu hrană de pisici pentru un an

Cumpără hrană pentru pisici din gama Whiskas sau Dreamies în valoare de minim 25 de lei, înscrie bonul fiscal împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale E timpul de tors.

Fă o fotografie întregului bon de achiziție! Dacă toate datele solicitate pot fi citite, poți încărca doar o fotografie, dar dacă nu ești sigur, poți încărca mai multe fotografii. În cazul unei achiziții online, încarcă factura primită pe email.

câștigători concurs Whiskas 2024 hrana pentru pisici timp de 1 an

Păstrează documentul fiscal înscris, în original, sau documentul fiscal electronic dacă ai făcut o achiziție online încă 3 luni de la încheierea promoției (până la 16.09.2024) sau până la livrarea premiilor în cazul unui câștig!

În cadrul concursului organizatorul acordă prin tragere la sorți 10 premii constând în hrană pentru pisici pentru un an de zile!

Un premiu la concursul Whiskas E timp de tors constă în mâncare pentru pisici pentru un an:

– Dreamies cu Pui 6x60g (9 baxuri)
– Whiskas plic Selecții Clasice 40/85 (9 baxuri)
– Whiskashrană uscată cu Pui 6 1,4 kg (3 baxuri)â

În cadrul acestui concurs un participant poate câștiga maxim 1 premiu. Cu o singură înscriere poate câștiga un singur premiu.

Un participant unic la concurs poate efectua pe toată durata campaniei maxim 30 de înscrieri în concurs.

Iată deci un concurs binevenit pentru iubitorii de pisici. O promoție cu premii care te pot ajuta să scapi de grija hranei pentru pisica sau motanul tău timp de un an de zile.

PARTICIPĂ LA CONCURSUL WHISKAS