castigatori concrus omv 2024 cupoane de carburant 100 lei

Dacă ești client OMV, și daca plătești cu Mastercard și folosești aplicația OMV MyStation atunci poți fi unul dintre norocoșii câștigători al unuia dintre cele 10.000 de cupoane de carburant în valoare de 100 de lei puse în joc la această tombolă.

În perioada 1 Martie – 30 Aprilie 2024, fiecare plată efectuată ca și client cu cardul Mastercard în stațiile OMV te va înscrie automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10.000 de cupoane de carburant de performanță.

Scanezi aplicația OMV MyStation și fiecare tranzacție de minimum 100 lei te poate face câștigătorul unuia dintre cele 10.000 de cupoane de carburant în valoare de 100 lei.

Pe parcursul campaniei Fiecare calatorie te aduce mai aproape de pasiunile tale si de premiile OMV, câștigătorii vor primi instant cupoanele de carburant în secțiunea Cupoane active din aplicația OMV MyStation.

ATENȚIE! Cuponul de carburant poate fi folosit doar pentru alimentarea cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion 100plus, OMV MaxxMotion Diesel sau OMV MaxxMotion Diesel Arctic

Folosește aplicația OMV MyStation de fiecare dată când vizitezi stațiile OMV, acumulează puncte la fiecare achiziție, pe care le poți cheltui apoi pe o gamă largă de produse și servicii.

Bucură-te de beneficii constând în cupoane, diverse promoții, reduceri și vouchere pentru călătoriile tale plăcute de zi cu zi, cu aplicația OMV MyStation!