Câștigă căști de gaming Microsoft Xbox la Concursul Nestlé Xbox 2024-2025

câștigători concurs cereale nestle caști gaming xbox

Organizatorul va publica pe website-ul www.nestle-cereals.com/xbox numele și prenumele câștigătorilor Concursului Nestlé Xbox 2024-2025, precum și premiile câștigate de aceștia, în conformitate cu obligația impusă de lege privind campaniile publicitare. Numele, prenumele și premiile câștigate se vor afișa în termen 30 de zile lucrătoare de la finalizarea campaniei.

Pentru a participa la concurs participanții trebuie să achiziționeze, în perioada de desfășurare a Campaniei cel puțin 1  Produs Participant Nestlé și să păstreze documentul fiscal în original pentru validarea ulterioară, în caz de câștig. Apoi trebuie să acceseze de pe orice dispozitiv cu acces la internet site-ul www.nestle-cereals.com/xbox pentru a parcurge toți pașii necesari înscrierii conform regulamentului.

Participanții sunt obligați să păstreze în original documentul fiscal în baza căruia s-au înscris în Campanie, pentru a îndeplini procedura de validare și de acordare a premiilor, în caz de câștig.

Un participant unic (definit prin număr de telefon si adresa de e-mail) are dreptul la 1 singură înscriere într-un interval de 48 de ore.

Premiile concursului Nestlé Xbox 2024-2025 constau în:

• 100 x Căști XBOX STEREO alese prin Momente câștigătoare predefinite aleatoriu.  Compatibilitate: pentru utilizare cu dispozitive Xbox Series X|S, Xbox One și Windows 10/11 cu mufă de 3,5 mm.

• 35.000 x PC Game Pass (acces pentru jocuri pe calculator, timp de o lună). Disponibil doar pentru conturile Microsoft Xbox, care nu detin un astfel de abonament.

câștigători concurs cereale nestle caști gaming xbox

Un participant unic poate câștiga maximum un 1 premiu pe toată perioada de desfășurare a Campaniei, mai exact maximum un 1 premiu acordat prin mecanismul momentelor câștigătoare din categoria Căști Xbox Stereo și maximum un 1 premiu acordat prin mecanismul momentelor câștigătoare din categoria Xbox PC GamePass, indiferent de numărul documentelor fiscale înregistrate!

Organizatorul, prin intermediul Agenției va efectua livrarea premiului în maximum 45 de zile lucrătoare de la data prevalidării premiului Casti Xbox Stereo.

Premiul Xbox PC Pass va fi trimis sub forma de link castigatorului pe adresa de e-mail si SMS cu care participantul a efectuat inscrierea in campanie, respectiv validarea cu Agentia Online, in termen de 45 de zile calendaristice de la validarea finala.

Produsele participante la concursul Nestlé Xbox 2024-2025 sunt următoarele: Nestle Cheerios Cereale pentru mic dejun 250g/450g/650g, Nestle Chocapic Cereale pentru mic dejun 250g/450g/650g, Nestle Chocapic baton de cereale pentru mic dejun 25g, Nestle Cini Minis Cereale pentru mic dejun 250g/450g, Nestle Strawberry Minis Cereale pentru mic dejun 250g/450g, Nestle Cini Minis Churros cereale pentru mic dejun 400g, Nestle Cini Minis baton de cereale pentru mic dejun 25g, Nestle Cookie Crisp Cereale pentru mic dejun 250g/450g, Nestle Lion Cereale pentru mic dejun 250g/450g/650g, Nestle Lion Wildcrush Cereale pentru mic dejun 350g, Nestle KitKat Cereale pentru mic dejun 350g, Nestle Nesquik Cereale pentru mic dejun 250g/450g/650g, Nestle Nesquik Mix Cereale pentru mic dejun 225g/400g, Nestle Nesquik ABC Cereale pentru mic dejun 400g, Nestle Nesquik baton de cereale pentru mic dejun 25g și Nestle Nesquik Maxi Choco baton de cereale pentru mic dejun 25g.

Un concurs interesant, care sigur îi va atrage pe cei îndrăgostiți de jocurile pe XBOX și de cerealele Nestle. Chiar daca din când în când un bol cu cereale Nestle ne face plăcere în schimb Jocuri Xbox NU: Așadar, este un concurs la care nu vom participa!

INTRĂ ÎN CONCURS