câștigători concurs voucher emag 500 lei morning glory

Am aflat că eMag are un voucher de cumpărături de 500 de lei pentru voi la cel mai tare și simplu concurs – eMag și cu Morning Glory. Mulțumiți consumatorii? „Drinks and Coffee Shop”, care durează până pe 26 APRILIE 2024

Cum puteți câștiga voucher de cumpărături de 500 de le de la eMAG?

Deschideți-vă larg baierele sufletului și spuneți-i ce adevăr crud vi s-a spus sau ce adevăr crud ați spus celui sau celei cu care v-ați nimerit în jurul unei sticle de vin.

Sau… care e cea mai mare gafă pe care ați făcut-o, pentru care ați dat vina pe vinuțul deja consumat, și voucherul de 500 de lei de la eMag poate fi al vostru.

In cadrul Campaniei, se vor acorda cinci 5  premii (un premiu pe zi), catre 5 participanti castigatori (un castigator pe zi), fiecare premiu zilnic constând intr-un voucher de cumpărături de la eMag, in valoare de 500 lei. Valoarea totala a premiilor este de 2.500 lei net.

câștigători concurs voucher emag 500 lei morning glory

eMag și cu Morning Glory / Satisfac consumatorii.

Castigatorii concursului  „Drinks and Coffee Shop” vor fi anunțați pe postul de radio „Rock FM”, conform celor enuntate ăn regulamentul concursului, urmând ca, ulterior, sa intre in posesia premiului si sa completeze un formular de intrare in posesie a premiului

Un concurent poate castiga un singur premiu la un singur concurs Morning Glory in decurs de 90 de zile calendaristice.

In cazul in care un participant se înscrie din nou in Campanie, dupa câștigarea unui premiu, va fi descalificat in cazul in care va câștiga din nou un premiu.

Premiul se expediază de regulă prin curier la adresa indicată de către câștigător sau se transmite în format electronic pe email (în cazul biletelor de acces electronice, voucherelor etc), ocazie cu care predarea se consemnează într-un Proces Verbal.

Durata maxima de predare a premiilor nu va depasi 90 de zile lucratoare, socotite de la data anuntarii castigatorului premiului in direct, pentru ambii organizatori. Premiile câștigate și nerevendicate in decurs de 90 de zile calendaristice de la data castigarii concursului rămân în posesia organizatorului.