Numele câștigătorilor  concursului Noriel ”Super-Iepurașul se întoarce! De Paste” aduce si mai multe super-cadouri” vor fi făcute public, online pe site-ul campaniei noriel.ro/blog/concurs-super-iepuras si pe pagina de Facebook Noriel, în termen de 30 de zile de la încheierea concursului.

Pentru stabilirea câștigătorilor se vor efectua 3 extrageri la sorti electronice pe random.org, Datele extragerilor sunt: 23 aprilie, 30 aprilie si 7 mai 2024.

La fiecare extragere, se vor acorda următoarele premii: 3 x vouchere Noriel 1000 lei, 1 x Barbie Pop Reveal Rise &Surprise, 1 x LEGO Creator – Căsuța pentru pasari, 3 x Gabby Dollhouse – Casa lui Gabby si 3 x Paw Patrol – Turnul de comandă.

Cum poți să participi la concursul Noriel de Paște 2024

Participantul se va înscrie la Campanie exclusiv prin achiziționarea de produse din magazinele Noriel sau de pe www.noriel.ro in valoare de minimum 100 RON (TVA inclus) pe același bon fiscal (magazine) sau aceeași factura/număr comanda (cumpărături online) si înregistrarea numărului bonului fiscal sau al facturii /numărul comenzii online pe site-ul www.noriel.ro pe pagina dedicata campaniei, respectând condițiile solicitate din Regulament.

Participanții trebuie sa păstreze bonul fiscal/factura fiscala, pentru a face dovada achiziționării produselor din oricare magazin Noriel participant la Campanie sau online de pe noriel.ro.

Ce premii poți câștiga

• 9 x VOUCHER NORIEL 1000 lei

• 3 x BARBIE – PAPUSA SURPRIZA AROMA FRUCTATA POP REVEAL

• 3 x 31143 LEGO CREATOR – CASUTA PENTRU PASARI 3

• 9 x GABBYS DOLLHOUSE – SET DE JOACA CU PAPUSA SI FIGURINE, CASUTA IN  FORMA DE PISICUTA

• 9 x PAW PATROL – TURNUL DE CONTROL

Premiile vor fi livrate la adresa furnizata de către fiecare castigator in formularul de înscriere de pe noriel.ro/blog/concurs-super-iepuras sau in adresa comunicata de fiecare castigator.

La primirea premiului, fiecare câștigător va semna un proces verbal, ce va cuprinde numele, prenumele și CNP-ul, necesare pentru validarea primirii premiului, dar și pentru îndeplinirea obligațiilor legale ale Organizatorului privind plata impozitului.

Procesul verbal va fi arhivat la sediul Organizatorului, menționat în articolul 1 al regulamentului, pentru 6 luni de la terminarea campaniei.

Ne place că acest concurs cu premii de la Noriel oferă participanților atât premii ăn bani cât și premii în jucării de calitate care să îi bucure pe copii. Deci dacă vrei să faci un cadou frumos copilului tău de Paște și poate și sî câștigi o sumă frumușică de bani, atunci participă la noul concurs Noriel!!!