lista castigatoari concurs sus capacele 2024 coduri norocoase

Pe parcursul desfășurării Campaniei SUS CAPACELE 2024, Organizatorul va publica online pe site-ul www.promotiebere.ro, la secțiunea Câștigători, numele, prenumele Câștigătorilor și premiile câștigate de aceștia.

Tragerile la sorți săptămânale a câștigătorilor premiilor concursului Sus Capacele se vor efectua in zilele de vineri ale fiecărei săptămâni de campanie, în baza tuturor înscrierilor valide, prin folosirea unui sistem electronic securizat de extragere

Cum participi conform regulamentului la concursul cu premii Sus Capacele desfășurat în perioada 4 martie 2024 – 31 ianuarie 2025

Relaxează-te cu bere Burger, bere Favorit, bere Meister sau bere Servus caută sub capac sau sub eticheta răzuibilă codul promoțional și înscrie-l online în formularul de concurs de pe site-ul campaniei promoționale Sus Capacele sau trimite-l prin SMS la numărul 3727.

Dacă în loc de COD alfanumeric sub capac sau sub eticheta răzuibilă se descoperă textul ”SUS CAPACELE!”, produsul nu poate fi înscris la tragerea la sorți.

Participanții la tombola bere Burger trebuie să păstreze capacul sau eticheta care are înscris CODUL alfanumeric pentru cazul în care va fi desemnat Câștigător la tragerea la sorți a premiilor.

Toate codurile alfanumerice corect înscrise de participanți prin SMS sau pe site-ul campaniei  promotiebere.ro/ participă automat la toate tragerile la sorți a premiilor săptămânale.

Codurile Burger care au fost desemnate câștigătoare nu mai participă la nicio altă extragere.

Ce premii se câștigă la concursul SUS CAPACELE 2024

Poți câștiga:

• unul dintre cele 2.000 de baxuri de bere Burger 1L PET,

• una dintre cele 40 de mașini profesionale de găurit și înșurubat Dewalt cu motor fără perii de 18V XR 2 X 2Ah DCD790D2,

• unul dintre cele 20 de city break-uri de 3 zile la Oradea, cazare 2 nopți la Hotel Grand Astoria

• una dintre cele 20 de vacanțe de 5 zile la Mamaia, cazare 4 nopți la Hotel Astoria.

În cazul premiilor VACANȚĂ, Organizatorul va transmite Câștigătorului un SMS conținând numele, prenumele Câștigătorului, adresa de domiciliu / reședință și perioada cazării, pe care acesta îl va prezenta la recepția hotelului.

Premiile constând în seturi de unelte și baxuri de bere vor fi livrate Câștigătorilor la o dată stabilită de comun acord cu reprezentantul Organizatorului, dar nu mai târziu de o lună calendaristică de la data contactării Câștigătorului de către reprezentantul Organizatorului pentru stabilirea detaliilor predării premiului.

Postat în: 2024-03-29
Categorie: Concursuri bere