lista castigatori concurs bergenbier euro 2024 cemtre premiere

În perioadă 1 martie – 31 mai 2024 cumpără orice produs Bergenbier din magazinele participante în care promoția ”Bergenbier te trimite la meci” este semnalizată corespunzător, răzuiește talonul primit la casa de marcat și afli pe loc dacă ai câștigat una dintre cele 960.000 de doze / sticlă de Bergenbier.

Premiile instant de la concursul ”Bergenbier te trimite la meci” 2024 pot fi revendicate din același magazin din care s-a făcut achiziția imediat după primirea talonului.

Acesta poate fi revendicat prezentând bonul fiscal care atestă achiziția pînă la data de 31 mai 2024.

Tot ceea ce trebuie să faci este să înscrii codul unic de 8 caractere de pe talonul răzuibil împreună cu datele personale în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Bergenbier te trimite la meci.

Tragerea la sorți a câștigătorilor concursului Bergenbier Euro 2024 va avea loc în maxim 10 zile lucrătoare după încheierea campaniei promoționale.

Concursul se desfăşoară în perioada 1.03.2024-31.05.2024, pe întreg teritoriul României, şi se adresează exclusiv persoanelor care au împlinit 18 ani până la data de 1.03.2024. 

Produsele participante la campanie sunt toate sortimentele Bergenbier. Valoarea totală a premiilor este de 1.571.005,5 lei.

Premiile se acordă în limita stocului disponibil. Detaliile legate de premii şi regulile de acordare se regăsesc în Regulamentul afişat pe www.bergenbier.ro. Infoline: 031.730.5007, apel cu tarif normal în toate rețelele de telefonie, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, cu excepția sărbătorilor legale.

Păstrează talonul cu codul şi bonul fiscal pentru validarea premiului cel mare.

Ce premii poți câștiga la tombola  ”Bergenbier te trimite la meci”

Participanții la promoție pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 300 vouchere de cumpărături eMAG în valoare de 500 de lei fiecare sau una dintre cele 5 sejururi în Germania la meciurile echipei naționale de fotbal a României.

Fiecare dintre cele 5 sejururi în Germania la meciurile echipei naționale de fotbal a României includ bilete la meci pentru 2 persoane, cazare 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus pentru 2 persoane, bilete de avion și câte 1.000 de lei/persoană bani de buzunar.

Câștigătorul unui premiu constând într-un pachet la meciurile naționale de la Euro 2024 poate ceda premiul câștigat unui membru al familiei (rude de până la gradul II) cu condiția ca cedarea premiului să fie făcută în baza unei declarații autentificate la NOTAR.

Un participant poate câștiga un singur premiu constând într-un card cadou eMag și un singur premiu constând într-o vacanță la meciurile naționalei de fotbal a României din Germania.