În cadrul concursului Cinematron care se desfășoară în perioada 21 martie – 5 iunie 2024 poți câștiga unul din cele 11 televizoare Sony BRAVIA LED 43X75WL Smart Google TV 4K Ultra HD 108 cm!

Votul săptămânal începe în fiecare zi de joi și se termină în fiecare zi de miercuri a săptămânii următoare începerii votului din perioada de concurs. În fiecare zi de joi are loc extragerea pentru săptămâna anterioară iar în fiecare zi de vineri pe site-ul cinematron.ro va fi comunicat câștigătorul săptămânii.

lista castigatori concurs cinematron televizoare sony bravia 108 cm

Votează filmul românesc preferat de tine și poți câștiga săptămânal prin tragere la sorți unul dintre cele 11 televizoare Sony BRAVIA LED 43X75WL Smart Google TV 4K Ultra HD 108 cm în valoare de 2.459,9 de lei fiecare.
În cazul în care un Premiu nu este revendicat și nu poate fi atribuit câștigătorului, acesta nu se mai acordă și rămâne la dispoziția organizatorului pentru alte campanii promoționale.
Nu este posibilă înlocuirea Premiilor câștigate la concursul Cinematron cu alte beneficii. Premiul nu se poate transfera / ceda către alte persoane. 
Organizatorul poate decide ca în scopul acordării premiilor să se organizeze un eveniment public la care câștigătorii televizoarelor Sony Bravia să aibă calitatea de invitați.
Cinemaraton este parte a Grupului Clever, care deține 16 canale TV.
Postat în: 2024-03-24