castigatori concurs jacobs 2024 excurise bremen si tb philips 139 cm
Lista cu câștigătorii validați ai premiilor oferite în concursul Jacobs Alintaroma va fi publicată în 30 de zile lucrătoare de la încheierea promoției, pe site-ul organizatorului www.cafeajacobs.ro/campanii iar persoanele care au participat la concurs au obligația de a păstra documentele cu care s-au înscris până la publicarea listei finale cu persoanele validate.

Cum participi la concursul Alintaroma 

Cumpără produse Jacobs din categoriile cafea prăjită și măcinată sau cafea boabe în valoare de minimum 20 de lei pe un bon fiscal din magazinele Annabella, trimite cuvântul ANNABELLA, urmat de numărul bonului prin SMS la 1870 și ești înscris în tragerea la sorți.

Un participant are dreptul să se înscrie cu cel mult 3 bonuri fiscale pe zi și cel mult 20 de bonuri pe toată perioada tombolei cu premii cafea Jacobs.

Ce premii se poți câștiga

• 3 x televizor Philips LED 55PUS7608 Smart TV Ultra HD 4K 139 cm în valoare de 1800 lei

• 3 x Experință în Bremen cu tur ghidat la Johann Jacobs Haus în valoare de 13333 lei

Un câștigător are posibilitatea de a câștiga în cadrul concursului desfășurat în rețeaua de magazine Annabella un singur premiu din cele 3 alocate respectiv un televizor Philips 139 cm 4K indiferent de câte ori este extras ca și potențial câștigător sau rezervă.

Concursul ”Surprinde clipe minunate cu Jacobs Alintaroma!” este organizat și se desfășoară în rețeaua de magazine Annabella în conformitate cu regulamentul și orarul de funcționare a fiecărui participant.

Lista cu locațiile participante la concursul Alintaroma poate fi consultată accesând site-ul www.annabella.ro/magazine/