lista câștigători concurs doppelherz 2024

Lista Câștigătorilor concursului DOPPELHERZ (5 martie – 28 mai 2024) validați, precum si premiile câștigate in cadrul Campaniei vor fi anunțați public, pe website-ul Campaniei, campanii-doppelherz.ro

Premiile vor fi transmise de către Organizator prin serviciul de curierat in termen de 15 zile de la data comunicării datelor personale si validării premiului.

Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricărui solicitant, pe toata durata Campaniei, putând fi accesat si vizualizat pe website-ul www.campanii-doppelherz.ro

Pentru a participa la Concurs, Participantii (persoane fizice) care indeplinesc conditiile mentionate in Sectiunea 2 trebuie sa achizitioneze in perioada de desfasurare a Campaniei, din farmacii sau din magazine online autorizate / certificate, orice produs Doppelherz din categoria celor mentionate la art. 2.2 si sa transmita catre Organizator, prin intermediul website-ului Campaniei, respectiv www.campanii-doppelherz.ro

lista câștigători concurs doppelherz 2024

La concursul DOPPELHERZ 2024 se acorda următoarele premii:

1) Trei (3) telefoane mobile Apple iPhone 15, 128GB, 5G – acordate in cadrul a trei extrageri lunare, cate una pentru fiecare dintre cele trei premii.

2) Cincizeci si cinci (55) de Purificatoare de aer AlecoAir P30 SILK, Wi-Fi, Filtru True HEPA si Cărbune Activ, Funcție Ionizare – acordate in cadrul celor 11 extrageri săptămânale, urmând ca in cadrul fiecărei extrageri săptămânalei sa fie acordate cate 5 purificatoare.

3) Cincizeci si cinci (55) de Brățări fitness Huawei Band 8 – acordate in cadrul celor 11 extrageri săptămânale, urmând ca in cadrul fiecărei extrageri săptămânale sa fie acordate  ate 5 brățări.

4)  O suta zece (110) de pachete (kit-uri) cu produse din gama Doppelherz – acordate in cadrul celor 11 extrageri săptămânale, Ormand ca in cadrul fiecărei extrageri săptămânale sa fie acordate cate 10 kituri.

Durata concursului 5 martie – 28 mai 2024!