lista castigatori concurs lidl 5000 euro martie aprilie 2024

Anunțarea câștigătorilor celor 5000 euro sau a voucherelor Lidl in valoare de 300 lei se va realiza prin publicarea acestora pe site-ul surprize.lidl.ro/camaranoastra într-o secțiune special dedicată acestei tombole în termen de aproximativ 20 zile calendaristice de la data validării acestora.

Lista finală a câștigătorilor a concursului LILD “Cămara Noastră – Gustă din trăirile românești” va fi afișată și pe site-ul  surprize.lidl.ro/camaranoastra până la data de 10.05.2024.

Concursul LIDL se desfășoară in perioada 25 Martie  – 07 Aprilie 2024.

Ce premii poți câștiga la concursul LILD “Cămara Noastră – Gustă din trăirile românești”

• 1 premiu în bani în valoare totală estimată de 27.600 lei echivalentul a 5.542 euro la un curs de schimb estimativ de 4,9800 lei/euro, din care 24.900 lei , echivalentul sumei de 5.000 euro, reprezentând suma neta acordată câștigătorului și 2.700 lei (doua mii sapte sute lei), echivalentul sumei de 542 euro, reprezentând impozit pe veniturile din premii reținut la sursă de Organizator (“Marele Premiu –5000 euro”)

• 10 premii, constând în „Vouchere de cumpărături LIDL in valoare de 300 lei fiecare”. Valoarea unitară a acestui tip premiu este de 300 lei fiecare. Pentru acest tip de premiu, Organizatorul nu va reține la sursă impozit pe veniturile din premii, întrucât valoarea individuală a Premiilor nu depășește valoarea neimpozabilă prevăzută de legislația fiscală în vigoare.

Cum participi la concursul LIDL Martie – Aprilie 2024

Participantul trebuie să achiziționeze, în Perioada Campaniei, produse din magazinele LIDL de pe teritoriul României, cu excepția produselor pentru care legislația nu permite promovarea – ex: țigări, în valoare totala, înregistrată pe un singur bon fiscal, de minimum 80 lei cu TVA inclus, dintre care minimum un produs din sortimentul Cămara Noastră. (“Produse participante”);

Participantul poate înscrie în Campanie un bon fiscal (identificat prin cod unic bon fiscal) o singură dată prin intermediul website-ului www.surprize.lidl.ro/camaranoastra.

Un Participant unic poate înscrie în concursul  LIDL Gustă din trăirile românești  maximum 5 bonuri fiscale diferite pe zi și maximum 50 de bonuri fiscale diferite pe întreagă durata a Campaniei.

Desemnarea câștigătorilor se va realiza prin tragere la sorți ce se va organiza în maximum 10 zile lucrătoare de la data încheierii Campaniei.