lista castigatori concurs raureni 2024 livada de pomi fructiferi

Lista câștigătorilor concursului Răureni 2024 și a premiilor câștigate de aceștia va fi publicată în maxim 45 de zile de la data validării tuturor câștigătorilor pe site-ul premiiraureni.ro

Premiile concursului Răureni 2024 ”Te aducem în inima naturii” se vor livra în termen de cel mult 60 de zile de la extragerea câștigătorilor concursului.

Perioada concursului Răureni este cuprinsă între: 15 martie – 15 mai 2024

Cum participi la concurs

Cumpara din magazinele participante orice dulceata Raureni, alături de oricare alt produs Raureni, in perioada 15 martie – 15 mai 2024, inscrie bonul online pe premiiraureni.ro si poti castiga următoarele premii oferite in campanie.

lista castigatori concurs raureni 2024 livada de pomi fructiferi

Toate produsele Râureni disponibile în magazine (atat în cele moderne și tradiționale, cât și în mediul online) sunt incluse în campanie, cu condiția ca unul dintre cele 2 produse achiziționate să fie orice tip de dulceață Râureni (inclusiv sortimentele Gourmet).

Ce premii poți să câștigi

• 1 livada de pomi fructiferi, unde te poți relaxa oricand doresti sau poți alege contravaloarea în bani a livezii, 35.000 lei, doar ai tai, pentru a-ți cumpără tot ce vrei.

• 1 weekend in 2 la un hotel butic de lux cu un feeling aparte;

• 5 espressoare Nespresso cu design minimalist, calitate superioară si cafea de calitate

• 10 lădițe pline cu bunătăți de toate felurile de la Răureni

Valoarea totală netă a premiilor este de 44.903 lei.

Premiul Weekend pentru 2 persoane la ”Das Fort Boutique” în valoare 4200 lei cuprinde două nopți de cazare în weekend, următoarele mese incluse: cină vineri, moc dejun+ prânz + cină sâmbătă, mic dejun duminică + pachet de soft drinks în valoare de 300 lei.

Contravaloarea acestui premiu nu se poate acorda în bani!

Postat în: 2024-03-23