pareri bilete.loto.ro forum jocuri online

Să ne facem o părere despre platforma bilete.loto.ro portal nou de joc online lansat în premieră de Loteria Română.

În primul rând bilete.loto.ro este o aplicație web-based dezvoltată in-house, prin resurse proprii. Un lucru apreciat de unii și mai puțin apreciat de alții, care consideră ca expertiza proprie ar lăsa de dorit.

De apreciat cu siguranță este faptul că portalul web bilete.loto.ro pune în premieră la dispoziția jucătorilor online 3 noi funcționalități:

1) plata premiilor în valoare de până la 100 de lei inclusiv, direct în contul bancar,

2) posibilitatea de a juca scheme reduse și variante combinate ș

3) posibilitatea autentificării prin intermediul aplicației ROeID.

Aplicații de Joc Online bilete.loto.ro dezvoltată de Loteria Română este integrată cu soluţia de identificare digitală ROeID a Guvernului României, astfel că toată interacţiunea jucătorilor este una sigură din punct de vedere al autentificării.

Descarcă aplicația mobilă ROeID și autentifică-te la serviciile digitale din Romania, indiferent de locația în care te afli!

Prin simpla descărcare pe telefonul tău mobil, vei fi ghidat pas cu pas în procesul de activare a identității tale, care îți va permite accesul la sistemele informatice disponibile pentru cetățenii români. Utilizează adresa ta de email și parola pentru a te conecta și beneficia de toate avantajele oferite de sistemul de identificare online ROeID!

Din aplicația bilete.loto.ro pot fi  achiziționate cu ușurință și în siguranță, în orice moment, bilete pentru cele mai cunoscute și atractive jocuri din România: Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

Un lucru la fel, primit cu păreri mai puțin plăcute este faptul că procesarea plăților pentru platforma bilete.loto.ro se realizează în parteneriat cu CEC Bank.

Mulți jucători ar fi preferat ca procesare plăților să fie făcut de o bancă mult mai cunoscută, încă considerând CEC-ul ca fiind o bancă prăfuită și depășită, lucru care este ma mult o prejudecăți decât realitatea actuală!

Postat în: 2024-03-29
Categorie: Știri